We komen 1 x per maand bijeen in OC d'Iefte te Deerlijk, dit op de 2de maandag van de maand, van 19u30 tot circa 22u.

Komende vergaderingen:

11/10/2021

Na lange tijd gaan we nog eens gezellig tafelen, en wat bijpraten over het voorbije corona-jaar en de geslaagde tentoonstelling. (we hebben al gereserveerd, dus geen vrije plaatsjes meer……)

08/11/2021

hebben we een gastspreker die ons wat tekst en uitleg komt geven over auteurs, portretrecht en GDPR. Voor de huidige leden is deze voordracht gratis, maar als jij wilt komen dan vragen we 5 euro. (gastspreker moet door fotoclub betaald worden).

26/11/2021

Voordracht Lieve Blancquaert (tickets beschikbaar)

13/12/2021 fotobespreking van willekeurige foto’s die de leden hebben ingezonden/meegebracht (dus eventueel ook die van nieuwe leden of geïnteresseerden) en vooruitblik naar de werking van 2022, en vastleggen van de agenda -van een hopelijk coronavrij jaar.

De vergadering van december kan u gratis bijwonen, nadien beslist u of u al dan niet lid wordt.