Gerda Devies

Gerda Devies (°1962, Sint-Lodewijk) – woonplaats: Zwevegem

De fotografiemicrobe kreeg ik van kindsbeen mee van mijn oudere broers, en na de analoge toestellen, kocht ik in 2003 mijn eerste digitale fototoestel. Zoals zovelen was ik een fotograaf op “automatische piloot”, maar omdat ik meer wilde, begon ik avondonderwijs fotografie te volgen. Iets wat ik tot op heden nog altijd doe, want: ‘je bent nooit te oud om te leren’.

In de periode dat mijn broer Marc voorzitter was van Fotoclub Deerlijk, sloot ik mij bij de club aan. Een leuke groep gelijkgestemden, wiens tips & advies ik graag ter harte neem.

Meestal fotografeer ik in de natuur, op reis en op familiebijeenkomsten. Maar ook mijn kinderen en kleinkinderen staan – al dan niet gewillig – voor de lens in mijn kleine thuisstudio.